Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания Като две

...
Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания Като две
Коментари Харесай

Ето кога се завръща Като две капки вода

Юбилейният десети сезон на обичаното предаване за звездни преобразявания „ Като две капки вода “ ще превземе ефира на Нова на 14-и февруари в 20:00 ч. В деня на влюбените Свети Валентин и българския празник Трифон Зарезан феновете ще видят първите превъплъщения на новите участници, които в продължение на 13 седмици ще изненадват с необикновени облици, отредени им от Бутона на шанса.

Този сезон в конкуренцията за най-хубав подражател ще се включат не обичайните осем, а цели девет нови звезди. През пролетта почитателите на шоуто ще имат опция да се насладят на осъществяванията на четири надарени певици и петима невероятни артисти. Алисия, Есил Дюран, Крисия и Мариана Попова ще завладеят сцената на „ Като две капки вода “ с вокалните си умения. А актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов, ще опитат да потвърдят, че за една съвършена реплика са значими освен гласовите, само че и актьорските умения.

В юбилейното издание на шоуто неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро за първи път ще си партнират като водещи. Всяко осъществяване на участниците ще бъде деликатно проследено от жури в състав – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. Всяка седмица към тях ще се причислява друга гост-звезда, която също ще прави оценка звездните превъплъщения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР